Днес е 16.06.2024

Grand Mall посреща децата на Варна на 1 юни

29.05.2024
Grand Mall празнува 1 юни с децата на Варна 4

Детският празник 1 юни в най-големия търговски център в морската столица Grand Mall ще радва малчуганите с лакомства, балони, рисунки по лица и ръце, с магично шоу и куклен театър.

Ще бъде пъстро, сладко и забавно! Началото на Цветния 1 юни в любимия мол е от 14:00.

Най-големият търговски център във Варна Grand Mall по традиция подарява пъстра програма на децата на морската столица на 1 юни. Приказни герои ще раздават лакомства и балони, лесно ще ги откриете по изумителните вълшебни костюми. Ще разпознаете в техните лица любими актьори от Държавен куклен театър Варна, които са избрали празника в Grand Mall, за да направят премиерно представяне на новите си сценични облекла.

Grand Mall празнува 1 юни с децата на Варна 3

Всеки малчуган, който посети мола от 14:00 до 17:00, може да си вземе лакомство и балон. А това е само началото. Празничния ден преминава под мотото “Цветен 1 юни”, затова желаещите весело преобразяване деца ще могат да получат на място шарени рисунки, нарисувани по лицата и ръчичките им.

Grand Mall празнува 1 юни с децата на Варна 2

Интригуващото Магично шоу на маг Паскал започва в 17:00 с нови номера, които ще изненадат любопитковците.

Grand Mall празнува 1 юни с децата на Варна 1

Веднага след маг Паскал на сцената в 17:30 ще излязат приятелите на малчуганите от Варненския куклен театър. Те ще поздравят децата с вълшебния спектакъл “Трите феи”. Прелестните феи ще поведат малките зрители на пътешествие в Страната на цветята. На крилете на вълшебството те ще им открият тайните на зеления свят на семенцата, луковичките и коренчетата. Ще ги научат как се засажда едно цвете и как започва чудото на растежа. Още много истински чудеса очакват любознателните в градинката на Феите.

Входът за всички събития е свободен.

Grand Mall празнува 1 юни с децата на Варна, присъединете се и вие!

Научете повече от сайта https://www.grandmall-varna.com/ и Фейсбук страницата на Grand Mall https://www.facebook.com/GrandMallVarna.

Други