Днес е 12.06.2024

Grand Mall – феномен в културния живот на Варна

27.05.2023
Grand Mall Varna

Grand Mall – лидерът сред търговските центрове извън столицата, по традиция споделя рождения си ден с лоялните клиенти и с децата на Варна. На 27 и 28 май най-големият мол в морския град е весела локация за Детски празник, на 1 юни също ще има забавления за малчуганите, а традиционната Лятна игра ще раздаде над 3000 награди на лоялни клиенти.

Grand Mall , мол №1 във Варна, признатият извънстоличен лидер сред търговските центрове, посреща тринадесетия си рожден ден по традиция с децата на Варна и своите клиенти.

Офер Миретцки, собственик на Grand Mall

“Равносметката на тези изминали години е като къс от един живот – със своите извисявания и премеждия, с вдъхновяващи мигове и трудности – споделя собственикът на Grand Mall Офер Миретцки. – През тези години ние развихме общност от надеждни партньори – от една страна – нашите наематели, от друга – лоялните ни клиенти, които продължават да ценят нашите усилия да предложим уникална за града услуга. Създадохме и поддържаме престижен микс от световни модни брандове и български производители, от съвременни високотехнологични забавления като IMAX и разнообразни заведения с вкусове от цял свят. Варненци ни познават и ни се доверяват за своите покупки и смисленото оползотворяване на свободното си време и това изпълва нашия екип с радост. Благодаря от името на екипа на всички наши партньори, наематели и клиенти за това доверие, което ни задължава да продължим да държим на високия професионализъм в бизнеса, на който опитът ни научи през годините.”

Съществена е подкрепата за бизнеса, която най-големият търговски център във Варна оказва. Още от своето създаване през 2010 г. и досега Grand Mall се доказва като отговорен бизнес партньор, който е заедно със своите наематели и в условия на криза, и на икономически подем.

А за туристите и гостите на Северното Черноморие от България, Европа и света това е шопинг лицето на Варна – предпочитано място за покупки и забавления, с гарантирано качествени стоки от брандовете на световната мода.

Със съзнание за социалната отговорност на един толкова мащабен търговски проект, мениджмънтът на Grand Mall целогодишно подарява радостни изживявания на децата на Варна, както и на социални домове за деца и възрастни в региона.

Флора, дарение от Grand Mall на град Варна
Скулптурата „Флора“, дарение от Grand Mall на град Варна

Търговският център е истински феномен със своята културна политика – наситеният артистичен живот с многобройни представления, фестивали, обучителни програми го превръща в един от основните културни центрове в морската столица. Сред знаковите красиви жестове на Grand Mall към града е скулптурата Флора с автор Живко Дончев – дарена от мола на Варна, която вече е любимо място на майките и децата в Морската градина.

https://artvarna.net/2020/07/20/%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%BF%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B2-%D0%BC/

В тези дни търговският център споделя рождения си ден с децата на морската столица. Голям Детски празник е подаръкът към най-малките. 27 и 28 май ще са изпъстрени с игри и интригуващи забавления, които развиват детското въображение и дават възможност за изява на талантите, а входът ще е свободен. Щура наука, Приказни игри, Играй и пей с трите прасенца!, Играй и пей със седемте козлета! Още един празник ще има и в Деня на детето, 1 юни.

Детски празник в мола

През юни е и насочената към лоялните клиенти Лятна игра “Summer Joy”, която ще раздаде електрическо колело, електрически скутери, тротинетки и още 3000 награди. Всички награди и пълните правила на играта могат да се видят тук: https://grandmall-varna.com/bg/novina/2511/ofitsialni-pravila-za-provegdane-na-igrata-%E2%80%9Esummer-joy%E2%80%9C-

Научете повече от сайта https://www.grandmall-varna.com/ и Фейсбук страницата на Grand Mall https://www.facebook.com/GrandMallVarna.

Други