Днес е 17.05.2024

Живите роботи гостуват във Варна до 5 декември

18.11.2021
Живи роботи

Посещението в атракционния парк на открито е без „зелен сертификат“

Паркът на живите роботи „Living Robots“ ще гостува на територията на Grand Mall в морската ни столица до 5 декември. Поради големия интерес от страна на варненци атракционният парк ще удължи гостуването си във Варна. Достъпът до изложбата е без „зелен сертификат“, тъй като се намира на открито пространство.

Експозицията от 14 внушителни роботи гостува във Варна за първи път. Лазерни битки и кинематографично пресъздаване на сцена от космическо сражение са сред вдъхновяващите атракции, имащи за цел да пренесат децата във фантастичния свят на роботите. Сред експозицията посетителите ще открият останки от автомобили, разказващи за миналото и смелия живот на роботите. Децата ще могат да се потопят изцяло в света на супергероите и чрез говорещи костюми на роботи. Истинско предизвикателство за всички любители на роботите е игрището за лазерни битки. Свръхмодерни лазери, както и други вълнуващи изненади под формата на игри и активности, ще бъдат на разположение на малките посетители в интерактивната зона на роботизирания парк.

Атракционът е дело на Коко Ейджънси, българската компания, която през последните 5 години представя на световно ниво редица интерактивни и образователни изложби за деца, ученици и любознателни възрастни.

Експозицията „Живите роботи“ ще гостува във Варна до 5 декември 2021 г. Работното време на тематичния парк ще е всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Билети могат да бъдат закупени от касата пред атракциона. Цената на билетите е 12 лв. за възрастен, и 10 лв. за деца между 2 и 17 г. Деца до 2 години влизат безплатно.

Подробности открийте на сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/.

Други