Днес е 03.03.2024

Grand Mall – най-големият търговски център във Варна, навърши 11 години

27.05.2021
Grand Mall фасада

98% е заетостта на търговските площи при лидера на извънстоличните молове, посочва неговият директор Иво Генов.

Интригуващи нови места за снимки радват посетителите в атриумите на комплекса.

Денят на детето 1 юни идва за най-малките с балони и лакомства.

Grand Mall посреща 11-ия си рожден ден като утвърден лидер сред търговските центрове във Варна. Най-големият мол в морския град приема отново своите многобройни посетители след предизвикателствата на изминалата тежка за бизнеса година, белязана от пандемията от COVID-19. В навечерието на Лято 2021 обектите в комплекса привличат потребителите с изгодни оферти и специални предложения, а приливът на посетители през май дава надежда на всички търговци за излизане от последствията на неколкократното затваряне.

Иво Генов, директор на Grand Mall
Иво Генов, директор на Grand Mall

Обобщение за трудната единадесета година на комплекса прави директорът на Grand Mall Иво Генов: „Нашият търговски център е изключително устойчив проект, с много витален микс от търговски обекти, услуги и забавления. Това ни позволи да устоим в кризисната година, през половината от която бяхме затворени. И ние като мениджмънт, и нашите наематели преминахме заедно през трудностите, проявявайки загриженост и отговорност към партньори и клиенти. Затова отливът при нас е незначителен, вече се появяват и нови наематели, а търговските площи в Grand Mall са 98% заети. Благодарим на всички наши партньори за взаимната подкрепа, благодарим на нашите посетители, че продължават да бъдат с нас и отново ни се доверяват за своя шопинг. Радваме се, че при нас варненци и гостите на града могат да открият всичко, защото Grand Mall е истински град в града и вярваме, че ни очаква един успешен летен сезон. Продължаваме!“

"Флора" в Морската градина на Варна
„Флора“ – дар от Grand Mall за град Варна, скулптор Живко Дончев

През изминалата година Grand Mall остави един траен знак за присъствието си в морския град – изящната бронзова скулптура „Флора“, която подари на град Варна за 10-годишния си юбилей. „Флора“, работа на водещия скулптор Живко Дончев, вече се вписа напълно в пространството пред Летния театър и сега е сред любимите места за снимки на малки и големи в Морската градина.

За да сподели празника със своите посетители, търговският център е подготвил две приятни локации за снимки и в своите атриуми – до Информационния щанд на ниво 0 и до обичаната от децата фигура на кравата на изобилието на ниво 2.

А за най-малките по традиция на 1 юни за Деня на детето ще има много подаръци – балони и лакомства.

Подробности открийте на сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/.

image description

Нина Локмаджиева

Още артистични събития във Варна открийте в нашия АФИШ: https://artvarna.net/events/

Други