Днес е 05.06.2023

Кино Арена отваря днес в Grand Mall с няколко филма, сред тях е премиерата на „Тенет“ в единствената във Варна IMAX зала

26.08.2020
Тенет
Кадър от филма „Тенет“

Другото премиерно заглавие от този петък е „Новите мутанти“. „Блъдшот“, „Джуманджи: следващото ниво“ и „Angry Birds: Филмът 2“ са другите ленти, с които световното кино прави своя рестарт в най-големия търговски център на морския град.

Голямото кино се завръща в Grand Mall с летящ старт. Премиерата на екшъна „Тенет“ днес е знакът за филмовия рестарт във Варна. Само в IMAX Кино Арена в Grand Mall очакваният филм може да се види във въздействащия IMAX 2D формат.

Огромен е интересът, публиката е зажадняла за приключения от екрана. А приключението обещава да е силно. Историята ще ни поведе в тайните на международния шпионаж и в преодоляването на бариерите на времето. Разбира се, ще се спасява светът – светът на бъдещите хора, заплашен от Трета световна война. Героят (в ролята – Джон Дейвид Уошингтън) е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“, а мисията му отива отвъд познатата реалност на нашето време.

Тенет
Кадър от филма „Тенет“

Режисьор и сценарист на филма е Кристофър Нолан, познат от „Мементо“, „Опасно безсъние“, „Батман в началото“. В ролите са още Ерън Тейлър-Джонсън, Робърт Патинсън, Кенет Брана, Елизабет Дебики, Майкъл Кейн, Клеманс Поези, Химеш Пател, Юрий Колоколников. Снимките са осъществени през 2019 в САЩ, Великобритания, Италия, Дания, Норвегия, Естония и Индия. В България „Тенет“ се разпространява от Alexandra Films.

Прожекциите в IMAX Кино Арена в Grand Mall са от 12:45, 15:50, 19:00, 22:10. В Кино Арена има и още 18 2D прожекции в рамките на деня.

Другото премиерно заглавие е „Новите мутанти“ – оригинален хорър-трилър, в който група млади мутанти са държани против волята им в изолирана болница за психиатрично наблюдение.

Новите мутанти

Още няколко филма тръгват в Grand Mall от днес. „Блъдшот“, „Джуманджи: следващото ниво“ и „Angry Birds: Филмът 2“ са другите ленти, с които световното кино прави своя рестарт в най-големия търговски център на морския град.

Подробности за филмите търсете тук: https://www.kinoarena.com/bg/cinema/kino-arena-grand-mall-varna-1/movies

Още новини открийте на сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за новите кампании и промоции.

Още филмови новини търсете в нашия АФИШ: https://artvarna.net/events/

Други